STATUS: IN PRODUCTIE - ADVERTEERDERS GEZOCHT

Hitscout

Hitscout.nl is een online promotie platform met een eigen tv-programma. Iedere nacht rond 00:30 uur vindt u alle nieuwe releases in Nederland op RTL 5! Dagelijks kunnen artiesten, labels, pluggers, managers hun track/podcast promoten. De bezoekers van Hitscout.nl vinden direct alle gegevens van de artiest, zoals: release gegevens, biografie, contactgegevens, social media-kanalen, informatie over optredens en gage. Als je een account aanmaakt heb je nóg meer opties zoals het downloaden van de track (in WAV of MP3-formaat) en het downloaden van de coverart. Artiesten kunnen een account aanmaken en hun materiaal 24/7 uploaden. Ook is er een download-overzicht beschikbaar.

Hitscout.nl is toegankelijk voor iedereen en is gratis te raadplegen. De marketing rond Hitscout.nl is gericht op +/- 5200 adressen in onze database, waaronder: 732 radiostations in geheel Nederland, TV zenders, dag-, week- en maandbladen, kranten (zowel fysiek als online), dj’s, organisatoren, artiestenbemiddelaars, horecagelegenheden, artiesten, influencers, producers en studio’s. Kortom, iedereen die affiniteit heeft met de muziek/entertainmentbranche.

Hitscout.nl heeft op alle streamings platformen zoals Spotify, Deezer, Google, Apple, Tidal en Napster een playlist. Deze wordt dagelijks ververst en hiermee maken we reclame op sociale media. Hitscout.nl is voor alle genres, nationaal en internationaal binnen de muziek.

Hitscout op RTL 5

Iedere nacht ontvangt presentatrice M'lissa van Hitscout artiesten, pluggers en/of managers in de studio die hun tracks komen promoten. Er is iedere show ruimte voor 15 tracks. Een fragment van 20 sec kan worden afgespeeld en de artiest krijgt de ruimte om zichzelf te promoten door middel van een opgenomen video boodschap of een interview.

Hitscout op de radio

Ieder dag heeft Hitscout zijn eigen uur met nieuwe tracks die die dag zijn uitgekomen. Radiostations kunnen het programma ‘Hitscout’ uitzenden. Hitscout betaalt radiostations een vergoeding voor het uitzenden van het programma. Onze eerste samenwerking is met radio station www.mpire.radio en hopelijk zullen er snel meerdere volgen!

Dinner with Hitscout

Iedere week wordt er in de Mpire Studio in Eindhoven het programma Dinner with Hitscout opgenomen. Artiesten treden live op en promoten hun nieuwste release terwijl ze vergezelt worden door achtergrondeters. Iedere nacht zenden we een stuk uit van de show in ons programma op RTL 5 en de gehele show is on demand op alle social media kanalen van Hitscout te zien.