SJOP TV

Aantal uitzendingen: 365 afleveringen (1 jaar)
Zender: RTL 5
Zendtijdstip: Na sluiting zender (ca. 00:30u)
Lengte programma: 60 minuten
Start datum: 1 april 2021

Commerciële mogelijkheden  

Exposure pakket per aflevering:


  • Video boodschap   

Wil jij een leuke videoboodschap insturen voor een jarige, moeder of vaderdag, een beterschapswens, een liefdesbericht, een open sollicitatie of wat dan ook?

Dat kan bij sjop.tv! Je neemt een bericht op van maximaal 15 sec. en zendt dit naar info@sjop.tv. Wij controleren jouw videoboodschap en bij goedkeuring ontvang je van ons een betaallink en zenden wij jouw videoboodschap uit in Sjop.tv op RTL 5:  € 10,-


  • Reclamezendtijd/reclamespot Fashion: 

Wil jij de verkoop van de kleding van jouw bedrijf een boost geven? Dat kan bij Sjop.tv!  

Sjop.tv Fashion is een dagelijkse rubriek op RTL 5, waarbij een ondernemer tijd in kan huren om zijn/haar kleding te promoten. De kleding wordt gepromoot door middel van modellen en de naam van jouw onderneming komt gedurende de promotie in beeld op een LED scherm. De promotie wordt voorzien van een mooi commentaar door de voice over, waar de outfit omschreven wordt inclusief de prijs van de diverse kledingstukken.      

Onder outfit verstaan wij maximaal 3 stuks. Jouw reclame wordt uitgezonden op RTL 5 in het programma Sjop.tv en geplaatst op de website van Sjop.tv. Deze reclame wordt doorgelinkt naar jouw website.   

Prijs reclamezendtijd/reclamespot: € 10,- per outfit, per uitgezonden keer.

 

  • Reclamezendtijd/reclamespot AUTOBEDRIJF  

Dagelijkse promotie van jouw autobedrijf? Dat kan bij Sjop.tv! Wil jij jouw autobedrijf onder de aandacht brengen? Denk dan bijvoorbeeld aan een auto in de aanbieding die je van diverse kanten belicht met de prijs erbij. Jouw reclame wordt uitgezonden op RTL 5 in het programma Sjop.tv en geplaatst op de website van Sjop.tv. Deze reclame wordt doorgelinkt naar jouw website.

Prijs reclamezendtijd/reclamespot: € 25,- per 10 seconden, per uitgezonden keer.


  • Reclamezendtijd/reclamespot ONDERNEMING

Dagelijkse promotie van jouw onderneming? Wil jij jouw onderneming in het zonnetje zetten?

Dat kan bij Sjop.tv! Jouw reclame wordt geplaatst op de website van Sjop.tv. Deze reclame wordt doorgelinkt naar jouw website.  

Prijs reclamezendtijd/reclamespot: € 25,- per 10 seconden, per uitgezonden keer.

  • Reclamezendtijd/reclamespot 'De Nachtdominee': 

Er is reclamezendtijd mogelijk: voor, tijdens en na het blok van ‘De Nachtdominee’. De setting van de ‘Nachtdominee’ is: een groot LED scherm met een geprojecteerde boekenkast met daarvoor een klassiek ingericht kantoor waar de ‘Nachtdominee’ achter zijn bureau brieven voorleest.  

Prijs reclamezendtijd/reclamespot: € 25,- per 10 seconden, per uitgezonden keer. Extra optie voor reclamezendtijd: jouw logo in een formaat van 2 x 1 meter gedurende 15 minuten in beeld. Prijs van deze reclamezendtijd: € 750,- per 15 minuten, per uitzending.


Bedragen exclusief 21% BTW